GOZDNI SELFNESS MED POLFINALISTI NATEČAJA SEJALEC 2015

GOZDNI SELFNESS MED POLFINALISTI NATEČAJA SEJALEC 2015

Gozdni selfness, ki je v lanskem letu s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Sektorja za turizem javne agencije SPIRIT Slovenija, prejel naziv Snovalec 2014 za najbolj inovativno turistično idejo, je med polfinalisti za Sejalca 2015, ki nagrajuje uspešno uresničene novosti - inovacije v turizmu. Strokovna komisija je izmed 20 prijavljenih turističnih novosti iz preteklih dveh let, izbrala šest polfinalistov, ki jih bo obiskala na terenu, kjer si bo inovacije ogledala v živo in s prijavitelji opravila kratek razgovor.
Inovativno gozdno doživetje v objemu prelepih cerkljanskih gozdov, tako ne navdušuje le obiskovalcev, pač pa zaradi svoje izvirnosti žanje tudi odobravanja s strani stroke.
Uvrstitev med polfinaliste za ekipo Gozdnega selfnessa pomeni veliko čast in priznanje, ki bo še dodatno okrepilo promocijo in prepoznavnost destinacije Cerkno v slovenskem turističnem prostoru.
Poleg Gozdnega selfnessa so se med polfinaliste uvrstili še Garden Village Bled, Hop-on Hop-Off Radol'ca, Luksuzna potovanja z motorji Harley Davidson, Posestvo Trnulja in Trnič na vsako mizo.

FaLang translation system by Faboba

logo cerkno

divjeBABEoglas