Gozdni selfness navdušil Nizozemce

Gozdni selfness navdušil Nizozemce

Gozdni selfness - inovativen, sproščujoč program, ki se odvija v čudovitem cerkljanskem naravnem okolju, pridobiva vedno več naklonjenosti s strani tujih obiskovalcev, zlasti Nizozemcev.

V preteklih tednih so namreč Cerkljansko obiskali nizozemski novinarji, ki so v sklopu študijske ture spoznavali našo naravno in kulturno dediščino. Obiskali so Partizansko bolnico Franjo, restavracijo Alpska perla, predstavljene pa so jim bile tudi aktivnosti povezane s hotelom in smučarskim centrom Cerkno ter unikaten program Gozdni selfness.

Navdušeni nad izvirnostjo programa so izrazili velik interes in hkrati kanček razočaranja, saj zaradi neugodnih vremenskih pogojev, programa niso mogli doživeti.

Več sreče pri tem pa je imela ekipa nizozemske nacionalne TV, ki jo je drugačnost našega velnesa v naravi pritegnila do te mere, da so se odločili Gozdni selfness vključiti v oddajo Vive La Frans Slovenia. Oddaja temelji na popotovanju znanega in priljubljenega nizozemskega zvezdnika Fransa Bauerja, ki obiskuje zanimive kraje po Sloveniji in uživa v edinstvenih doživetjih. Za potrebe snemanja je tako glasbenik in TV voditelj, skupaj s svojim bratom, v naših idiličnih gozdovih spoznaval različne energije dreves in tehnike sproščanja, svoje noge pa razvajal v kopeli iz senenega drobirja in aromatičnih zelišč, kar sredi gozdne jase. Tako nizozemski superzvezdnik, kakor tudi celotna snemalna in produkcijska ekipa, so bili, kljub občasnim ploham, s snemalnim dnem zadovoljni. Frans je navdušen nad lepoto naših gozdov, priznal, da je bila zanj to edinstvena in nepozabna izkušnja, hkrati pa zagotovil, da se bo na Gozdni selfness zagotovo še vrnil.

Pozitivni odzivi naznanjajo, da je program zagotovo zanimiv za nizozemski trg, kljub temu pa ekipa, z namenom uspešnega pozicioniranja, aktivno dela tudi na promociji doma.

Trenutno so vse moči uprte v organizacijo prvega Selfness tedna v Sloveniji, ki se bo v začetku junija odvijal v Cerknem. Vabljeni k prijavam na zanimive delavnice, vodene s strani priznanih strokovnjakov, na katerih ne bo manjkalo sprostitve ter uporabnih nasvetov o tem kako preseči lastne omejitve in osebnostno (z)rasti.

FaLang translation system by Faboba

logo cerkno

divjeBABEoglas