×

Obvestilo

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/73

Turistična kmetija Želinc

  Turistična kmetija Želinc

  Turistična kmetija, ki leži na stičišču treh dolin sestavlja stara kmečka hiša, katere gradnja sega vse v leto 1814 in še dlje, ter obokan hlev s skednjem, ki se uporablja še danes. Kmečki turizem dopolnjuje velik kozolec - toplar, v katerem se je nekdaj sušilo seno, danes pa se vanj v večini pospravlja kmečka orodja. Med nasadom starih jablan je svoj prostor dobil hišni čebelnjak.

  Leta 1995 sta kmetijo obnovila nova gospodarja Marta in Peter. Ob starih zgradbah je zrasla nova hiša, ki je bila zgrajena za nove, spremenjene potrebe in sicer za turistično dejavnost. Turistična ponudba se je vsako leto širila, s tem pa se je spreminjala in dopolnjevala tudi podobo kmetije. Gostje turistične kmetije Želinc so tako danes nastanjeni v različno prostornih sobah.

  Dodatne informacije

  • Tip nastanitve:Turistične kmetije
  • Ponudba:Parkirišče, Spa in wellness, Zunanji bazen, Restavracija
  • Spletna stran:

   www.zelinc.com

  • Telefonska številka:

   +386 (0)5 372 40 20

  • e-mail:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Naslov:

   Brus Peter s.p.
   Straža 8

   5282 Cerkno

  Galerija slik

  {gallery}73{/gallery}
  FaLang translation system by Faboba

  logo cerkno

  divjeBABEoglas